perjantaina, marraskuuta 09, 2007

Pinaatticurrya

Kaupasta nappasin mukaan Valion pienen juustoresepti lehdykäisen ja sieltä tämän ohjeen. Todella nopea valmistaa ja oikein maittavaa. Ei vetänyt vertoja oikealle intialaiselle, mutta perusarkipäivään sopi kuin hanska käteen.

2 dl ruokakermaa (valio 5%)
1 pkt kotijuustoa
1 sipuli
150g pakastepinaatttia
1 rkl vehnäjauhoja
inkivääriä
suolaa
pippuria

Sipulit pilkotaan ja kuulotetaan pannulla. Joukkoon lisätään pinaatti, jonka annetaan sulaa ja muhia hetki. Lisätään vehnäjauhot ja kuutioitu kotijuusto. Sen jälkeen lisätään kerma ja mausteet. Annetaan hetki hautua ja tarjoillaan vaikka riisin kera. Meillä riisi oli jotenkin puuromaista ja siksi makunautinto ei kaikkein paras. Uskoisin, että couscous toimisi myös tämän kanssa hyvin.

Ei kommentteja: