Olen vasta ihan viime aikoina tajunnut pastaruokien olevan mitä oivallisinta kokkailtavaa kiireisinä hetkinä. Olen tehnyt useammankin tomaattipohjaisen soijarouhekastikkeen, joita en ole kuitenkaan pitänyt postailun arvoisina - vaikka vatsan ovat täyttäneetkin. Tällä kertaa heittäydyin aivan villiksi ja yhdistin homejuustojämät bataattiin. Sipulia, kermaa ja mausteita sekaan. Vähänkö tuli hyvää.
Bataattipastaa sinihomejuustolla
1 sipuli
1 bataatti
1-2 dl vettä
50-100 g sinihomejuustoa
vajaa 1 dl kermaa
3-4 dl kypsiä kikherneitä (tai muita papuja)
valkopippuria
timjamia
pastaa
Laita pastavesi kiehumaan. Kuori sipuli ja bataatti. Silppua sipuli ja raasta bataatti. Kuullota vihanneksia kasarissa. Lisää vähän vettä ja kypsennä. Voit lisätä vettä välillä. Laita samalla pastat kiehuvaan keitinveteen.
Pilko sinihomejuusto vihannesten joukkoon ja anna sulaa. Lisää hieman kermaa ja kypsät pavut. Mausta ja anna hautua vielä hetken. Nauti pastan kanssa.
tiistaina, huhtikuuta 27, 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
3 kommenttia:
Mielenkiintoinen resepti... ja sen verran erikoinen yhdistelma, etten pysty oikein edes kuvittelemaan, milta se maistuu! Hyvaa varmasti kylla.
Vaikuttaapa kokeilemisen arvoiselta :).
Hyvää oli, joten kannattaa kokeilla! Makean ja suolaisen yhdistelmä epäonnistuu vain harvoin. :)
Lähetä kommentti