sunnuntai, tammikuuta 12, 2014

Tummat Wilhelmiinat

Wilhelmiinat ovat ihania keksejä! Ihmekös ovat klassikkoja. Resepti on niin simppeli ja hyvä, että se toimii myös kaakaojauheella maustettuna. Kutsukaamme keksejä tummiksi kaunokaisiksi.



Tummat Wilhelmiinat

175 g huoneenlämpöistä margariinia
1,5 dl fariinisokeria
2 rkl vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Sekoita rasva, fariinisokeri ja vaniljasokeri keskenään. Yhdistä loput ainekset toisessa kulhossa ja kääntele ne rasvaseokseen. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kauho taikinasta leivinpaperin päälle pikkuleipiä. Paista niitä 175-asteisen uunin keskitasolla 12 minuuttia.

Ei kommentteja: