Kikherneparsarisotto
3 dl risotto-/puuroriisiä
1 parsakaali
2,5 dl valkoviiniä
6 dl kasvislientä
2 pientä sipulia
8 herkkusientä
3 dl kikherneitä
1 varsiselleri
Pilko parsakaali, sipulit, herkkusienet ja varsiselleri. Kuulota niitä isossa paistikasarissa ja lisää riisi. Kun riisi on kuultavaa, lisää valkoviini. Kun valkoviini on imeytynyt riiseihin, lisää kasvislientä pikkuhiljaa. Lisää kerralla vajaa desi lientä ja kun se on imeytynyt, lisää lisää :)
Kaikkineen imeyttämiseen ja lisäilyyn menee sellanen reilu 20 minuuttia. Päälle parmesaania ja kohti ääntä!
3 dl risotto-/puuroriisiä
1 parsakaali
2,5 dl valkoviiniä
6 dl kasvislientä
2 pientä sipulia
8 herkkusientä
3 dl kikherneitä
1 varsiselleri
Pilko parsakaali, sipulit, herkkusienet ja varsiselleri. Kuulota niitä isossa paistikasarissa ja lisää riisi. Kun riisi on kuultavaa, lisää valkoviini. Kun valkoviini on imeytynyt riiseihin, lisää kasvislientä pikkuhiljaa. Lisää kerralla vajaa desi lientä ja kun se on imeytynyt, lisää lisää :)
Kaikkineen imeyttämiseen ja lisäilyyn menee sellanen reilu 20 minuuttia. Päälle parmesaania ja kohti ääntä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti