Papuwok
2 sipulia
3 porkkanaa
öljyä
1 tlk kookosmaitoa
suolaa
pippuria
intialaisia mausteita (esim. garam masalaa)
1 tlk vesikastanjoita
(pakastepinaattia tai -sokeriherneitä)
2-3 dl papuja
(muna)nuudeleita
vettä
Kuori vihannekset. Silppua sipulit ja paloittele porkkanat. Kuullota niitä hetki öljyssä kattilan tai wok-pannun pohjalla. Lisää kookosmaito ja mausteet ja anna muhia 10-15 minuuttia, kunnes porkkanat ovat pehmenneet. Lisää vesikastanjat ja pavut sekä pakastevihreät, jos sellaisia omistat. (Minulle ei sellaisia pyynnöstä huolimatta kaupasta tuotu...) Keitä vielä (muna)nuudelit kypsiksi ja lisää ne wokkiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti