Ostin vesikastanjoita, kookosmaitoa ja munanuudeleita kaupasta varmaankin jo joskus viime kesänä aikomuksenani tehdä aineksista ihanan kaunis wokkikokkaus. Jostain syystä tölkit ja nuudelit saivat odottaa sopivaa hetkeä aina tähän uuteen vuoteen asti. Kauniiksi wokkia ei voi hyvällä tahdollakaan kutsua, mutta ihanan maittavaa siitä onneksi tuli.
Papuwok
2 sipulia
3 porkkanaa
öljyä
1 tlk kookosmaitoa
suolaa
pippuria
intialaisia mausteita (esim. garam masalaa)
1 tlk vesikastanjoita
(pakastepinaattia tai -sokeriherneitä)
2-3 dl papuja
(muna)nuudeleita
vettä
Kuori vihannekset. Silppua sipulit ja paloittele porkkanat. Kuullota niitä hetki öljyssä kattilan tai wok-pannun pohjalla. Lisää kookosmaito ja mausteet ja anna muhia 10-15 minuuttia, kunnes porkkanat ovat pehmenneet. Lisää vesikastanjat ja pavut sekä pakastevihreät, jos sellaisia omistat. (Minulle ei sellaisia pyynnöstä huolimatta kaupasta tuotu...) Keitä vielä (muna)nuudelit kypsiksi ja lisää ne wokkiin.
keskiviikkona, tammikuuta 07, 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti