Keitto teki tepposet. Syödessä tuntui, että tätähän voi syödä vaikka ja kuinka ja napa vetää. Sen jälkeen kävi köpelösti, kun herneet turposivat ja iski kamala ähky.
Joukkoon sekoitin hiukan raejuustoa ja se sopi sinne oikein hyvin. Mukaan kokeiluun pääsi myös Valion uusi Kippari ruokakerma.
Hernesosekeitto
2 ps. pakasteherneitä (400 g)
7 dl vettä
2 tl kasvisliemijauhetta
1 dl ruokakermaa
½ tl rakuunaa
raejuustoa
Kiehauta kasvisliemijauheella terästetty vesi ja lisää siihen herneet. Anna kiehua tovi ja muussaa sauvasekoittimella mössöksi. Lisää rakuuna ja ruokakerma. Lämmitä ja tarjoile.
Ja vaikka mieli tekisi ottaa lisää, odota hetki, sillä herneellä kestää aikansa turvota.
Jälkkäriksi tarjottiin hedelmäsalaattia.
Hedelmäsalaatti
1 banaani
1 appelsiini
½ mango
1 dl mustaherukoita
Pilko hedelmät ja kokoa valitsemaasi astiaan.
maanantaina, maaliskuuta 23, 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti