lauantaina, kesäkuuta 02, 2012

Kuvien kera


Koska Ravintolapäivän skonssit (ks. alla) olivat ilmeisesti kovin hyviä ja tarpeeksi maukkaita, päätin tehdä niitä toistamiseen ihan omiin tarpeisiin. En nimittäin itse ennättänyt ainuttakaan maistaa parin viikon takaisen tapahtuman vilkkeessä. Tällä kertaa sain otettua leipomuksista kuvatkin.

Vaikka hamppuskonssit olivat ravintolapäivän asiakkaiden mielestä parempia, huomasin itse pitäväni  enemmän kookos-aprikoosiskonsseista. Hamppujauhoista tulee leipomuksiin jonkinlainen rautainen sivumaku, joten sen annostelussa kannattaa olla varovainen. Tämän reseptin tapaan neljäsosa lienee enin osuus, joka hamppujauhoilla kannattaa koko jauhomäärästä korvata.


Kookos-aprikoosiskonssi (vas.) ja hamppuskonssi (oik.)

Ei kommentteja: