Edellä mainostetun vohvelirautamme mahdollistamana huushollissamme on tämän kevään aikana nautittu myös créppejä, tarkalleen ottaen porkkana- sellaisia. Nämä vaativat munia, joten suosittelen käyttämään luomumunia.
2 porkkanaa raastettuna (n. 3 dl)
3 munaa
4 dl maitoa
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl ohra- tai grahamjauhoja
1 tl suolaa
0,25 tl muskottipähkinää
Raasta porkkanat hienoksi (lue: kosteaksi) raasteeksi. Tämä onnistuu raastinraudan pienemmillä terillä. Vatkaa munat, maito, jauhot ja mausteet keskenään. Lisää raaste ja anna taikinan turvota 30 minuuttia.
Paista lätyt joko pannulla tai vohveliraudalla. Nauti vaikkapa puolukkahillon kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti