
100 g tuoreita herkkusieniä
1 rkkl tuoretta korianteria
½ dl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
1 lime
chiliä
Leikaa herkkusienet viipaleiksi. Sekoita keskenään muut marinadin aineet, tuore korianteri pieneksi silputtuna ja limen kuori raastettuna ja mehut puristettuna. Yhdistä marinadi ja herkkusieniviipaleet. Anna maustua jääkaapissa siihen asti, että keitto on valmis.
Kikhernekeitto:
400 g kikherneitä (raakoja kenties vähemmän, nämä olivat gogreenin valmiita)
2 dl vettä
1 sipuli
1 laakerinlehti
2 dl ruoka 5%
suolaa
mustapippuria
Laita vesi kiehumaan ja kun se kiehuu, lisää muuta aineet. Kun herneet ovat pehmeitä, soseuta koko sauvasekottimella. Lisää ruokakerma ja lämmitä. Tarjoile marinoitujen herkkusienten kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti