Tekaisimme niistä iltapuhteiksi maittavat ja kauniit leivät, jotka olivat niin hyviä, että ne täytyi syödä ääneti.
1 kesäkurpitsa
öljyä
soijakastiketta
viinietikkaa tai balsamicoa
tilkka hunajaa tai ripaus sokeria
keväsipulia silputtuna
ruisleipäpaloja tai paahtoleipää
margariinia tai valkosipulipikkelsiä
rucolaa, basilikaa tai vaikka viinisuolaheinää
suolakurkkua
juustoa (emmental on ihan parasta)
retiisejä viipaloituna
Viipaloi kesäkurpitsa ja paista viipaleita pannulla öljyssä. Mausta soijakastikkeella, viinietikalla ja tilkalla hunajaa. Paista jälkilämmöllä ja -mausteilla silputut kevätsipulit.
Kokoa leivät valitsemillasi tai kaapista löytyvillä aineksilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti