Proteiinijauho sopii yhteen maapähkinävoin kanssa (toisaalta – mikäpä ei sopisi?). Tällä ohjeella ei tarvitse rasittaa uunia, sillä patukat syntyvät jääkaapissa. Ohje on napattu samasta osoitteesta kuin kookosproteiinipallerot.
Maapähkinävoipatukat
1 dl maapähkinävoita
3-4 rkl agavesiirappia (tai hunajaa)
2-3 rkl vettä
0,75 dl kaurahiutaleita
1,25 dl proteiinijauhoa
Sulata maapähkinävoi ja siirappi mikrossa tai liedellä miedolla lämmöllä tahnaksi. Lisää vettä sen verran, että seos on juoksevaa.
Sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja proteiinijauho. Muotoile taikinasta levy leivinpaperin päälle tai esim. leipävuoan pohjalle. Jaa patukoiksi (6-8 kpl) ja jähmetä levy jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti