sunnuntaina, toukokuuta 13, 2007

New York, New York

Veljeni valmistuu New Yorkissa, joten saavuimme tänne eilen muun perheeni voimin häntä juhlimaan. Postaukseni tulevat nykyisestä sijainnistani johtuen poikkeamaan normaalista kaavasta. Lupasin Nuorelle Naiselle informaatiota lentokoneruoista, joten ensimmäiset kuvani käsittelevät Finnairin antimia.

Pääruuaksi tarjoiltiin kasviksia kookoskastikkeessa. Ihan hyvää, joskin peruslentokoneruuan maku piili taustalla.


Välipalaksi saimme vielä ennen laskeutumista sämpylää ja mehua. Ihan jees.

Illalla kotiuduttuamme kävimme veljeni opastuksella syömässä Harlemin parhaassa etiopialaisessa ravintolassa nimeltään Zoma. Alkupalaksi minä söin Azufaa:


Ja veljeni Sambusaa:

Pääruuaksi tilasimme yhteisen platterin, jossa oli useampaa ruokalajia. Syöminen tapahtui käsin pehmeällä taikinalla ruokalajeja kaapien. Minä tykkäsin kovasti! Oikein hyvää ja ihanan erilaista.


Valaistus oli pääruuan aikaan ravintolassa niin himmeä, että jouduin käyttämään salamaa, mistä johtuen kuva on hyvin ankea. Ruuan idea kuvasta kuitenkin ehkä selviää. Huuhtelimme ruuan alas mainiolla etiopialaisella hunajaviinillä.

Lähdemme nyt äitini kanssa Bloomingdalesille. So long!

2 kommenttia:

Polkkapossu kirjoitti...

Kaikki tuntematon aina kiinnostaa, joten pakko kysyä, mitä on azufa. Yritin sitä pikaisesti googlettaa, mutta huonoin tuloksin.

Kaveri kirjoitti...

Syömäni azufa oli jonkinlaista linssisipulimuhennosta pieneltä salaatinlehdeltä tarjoiltuna. Jos googlattamalla aiheesta ei tietoa löytynyt, voisi päätellä, että azufa on ravintolan oma ruokalaji. Tiedä häntä. Oikein mielenkiintoisen makuinen ruoka joka tapauksessa.