sunnuntaina, toukokuuta 27, 2007

Arizonan antimet

Teimme eilen päivän reissun Grand Canyonille. Ajomatka kesti noin kuusi tuntia suuntaansa. Mutta olihan se kanjoni vaikuttavaa katseltavaa, etenkin auringonlaskun aikaan, jolloin parahiksi paikalle saavuimme. Kotimatkalla kuusihenkinen seurueemme oli kovin nälkäinen, joten pysähdyimme Arizonassa luoja tietää minkä lie pikkukylän paikalliseen ravinteliin nimeltänsä Ranch House Cafe.Paikka oli sisältä juuri sen näköinen, mitä kyseinen kyltti ja paikan nimi antaa ymmärtää: pieni amerikkalainen, hieman rähjäinen diner, jossa meidän lisäksi oli lähinnä työntekijöitä ja heidän kavereitaan. Ruokalista oli hyvin rasvainen ja lihapainotteinen ja koostui lähinnä burgereista ja sandwicheistä. Kasvissyöjälle valinnanvaraa ei juuri ollut, joten jouduin tyytymään niinkin herkulliselta kuulostavaan annokseen kuin Grilled Cheese Sandwich.


Parempaakin ruoka olen joskus syönyt, mutta siihen hirmuiseen nälkään, joka minulla annoksen alkamisen aikaan oli, grillatun juuston voileipä ajoi asiansa.

2 kommenttia:

ylimuuli kirjoitti...

Kauhia matkakuume ja tällaset jutut vaan pahentaa sitä! Olikos mahtikanjoni mieletön? Oma kesä menee koti-Suomessa, ihanan Karjalohjan maisemissa. Loppukesästä sentään AHvenanmaalle ja syksyllä pääsee jo ihan ulko-ulkomaille. :-) Mutta ei Eurooppaan kauemmas, kylläpä kuume nousee että pitäs päästä!

Kaveri kirjoitti...

Anteeksi ylimuuli! Huomasin kommenttisi vasta nyt. Ja jostain syystä en näe sen päiväystä, ainoastaan kelloajan (mikä toki voi tarkoittaa sitä, että olet jättänyt kommenttisi tänään...?). Kanjoni oli hieno. Syvä ja iso kuin mikä. Auringonlasku teki näystä jotenkin taianomaisen. Eipä minullakaan pääkaupunkiseutua pidemmäksi näillä näkymin kesänvietto enää etene. Mutta kyllähän Suomi on kesällä kauneimmillaan, joten mihinkä täältä lähtisi (ja kun töitäkin on koko kesän, niin eipä sitä oikein mihinkään edes ennättäisi..).