torstaina, lokakuuta 02, 2008

Keittiö

Ympäri ruokablogien maailmankaikkeutta on kiertänyt postaus, jossa bloggaajat esittelevät keittiöitään. Kenekään pyytämättä isken lusikkani soppaan, ja esittelen teille pienen, mutta sitäkin sotkuisemman keittiömme.


Tässä ovat isän kotokotoa peräisin olevat muovilautaset ja maan mainio veitsimagneetti, jonka ansiosta veitsemme eivät ole enää koko ajan tylsiä.


Tässä kokonaisuus epätarkkana, sillä aina kun kameran taakse ennätän on jo ilta, ja keittiömme niin pimeä, että ilman jalustaa (ja salamaa, josta en pidä) on mahdoton saada kunnon kuvia. Puhumattakaan siitä, että keittiö olisi juuri oikeaan aikaan edes suhteellisen siisti.


Ihanaakin ihanampaa chilliä. Vielä on sarjassa tehosekoitin, mutta ahtauden takia se viettää luppoaikansa kaapissa.


Maustepurkkimme yhes koos.



Alakerran naapurimme ja hyvän ystävämme isovanhemmat omistivat talon rautatieaseman läheisyydestä. Nyt sillä paikalla on suuri monttu. Ennen kuin talo purettiin ja tontti myytiin, ystäväni tarjosi minulle mahdollisuutta hakea sieltä isovanhempien vanhoja purkkeja. Mukaan lähti aika monta keittiötölkkiä.


Ikean pahvilaatikoihin sujahtavat kierrätykseen menevät muovit ja metallit.


Keittokirjoja kaapissa ja hyllykössä



Minttua, basilikaa ja paprikaa. Voivat paljon vehreämmin, kun toin raukat pois parvekkeelta.



Kuivamuonakaappi. Sinne on mahdotonta saada minkäänlaista järjestystä.

4 kommenttia:

Hyppysellinen kirjoitti...

ilmeisesti et ole huomannut kysymystäni vanhempaan postaukseesi, joten toistan sen tässä: tekee kovasti mieli kokeilla tätä puolukkaista leipää. ostin jo pellavansiemeniäkin. pussin kyljessä luki, että sellaisenaan syötynä niitä tarvitsee liottaa. olenko ymmärtänyt oikein että leivonnassa voi vain heittää sekaan ilman liotuksia?

Nuori Nainen kirjoitti...

On kyllä mennyt täysin ohi kysymys, anteeksi! Puolukkaleivän oli tehnyt Kaveri, joten voin kehoittaa häntä vielä vastaamaan sinulle. Mutta epäilen, että minkään sortin liotuksia ei ole tapahtunut.

Itse käytän siementen sijaan yleensä pellavasiemenrouhetta, jota ei tarvitse liottaa.

Kaveri kirjoitti...

Hei Hyppysellinen minunkin puolestani. Anteeksi, kun en ole kysymystäsi huomannut, tietoisesti en ole mennyt sitä ohittamaan... Minä käytän pellavansiemeniä leivonnassa ja ruuanlaitossa ihan sellaisenaan liottelematta. Joten anna mennä vaan. :)

Hyppysellinen kirjoitti...

kiitoksia vastauksesta ja mukavaa viikonloppua! voipi olla että pyöräytän leivän jo tänään perjantain kunniaksi!