Auringonsiemen-ruisnäkkärit
2 dl auringonkukansiemeniä
1 dl pellavansiemeniä
4 dl kaurahiutaleita
1 dl ruisjauhoja
2 rkl fariini- tai ruokosokeria
2 dl kiehuvaa vettä
suolaa päälle
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kiehuva vesi. Sekoita ja anna veden imeytyä taikinaan.
Kauli taikina leivinpaperin päällä levyksi ja jaa veitsellä paloiksi. Ripottele suolaa pinnalle. Paista uunin keskitasossa 175 asteessa noin 30-40 minuuttia.
3 kommenttia:
Eikö rukiissa muka ole gluteiinia?
Rukiissa on gluteenia. Eli tämä ei siis ole gluteeniton ohje.
Ah soo, anteeksi, niinpäs onkin. :) Korjaan ohjeen. Huomaa, etten minä gluteeniä välttele.
Lähetä kommentti