No johan pomppasi! Lakritsia näkkäreissä, kaikkea sitä. Mutta niinpä vaan tällainenkin resepti toimii. Ohje on napattu edellisessä postauksessa mainostamastani Lakritsi-kirjasta. Lakritsin maku ei hallitse liikaa, vaan on juuri sopivan vieno. Itse olen rouskutellut näitä tällaisinaan, mutta maistuvat varmasti vaikkapa vahvojen juustojen kera.
Näkkäreiden myötä toivotan kaikille maistuvaa vuotta 2014!
Lakritsinäkkäri
2,5 dl kylmää kasvimaitoa
1 rkl (agave)siirappia
1 rkl öljyä
0,5 pss kuivahiivaa
0,5 tl suolaa
2 tl lakritsirouhetta
2 dl ruisjauhoja
4 dl vehnäjauhoja
Sekoita maitoon siirappi, öljy, hiiva, suola ja lakritsi. Lisää ruisjauhot ja sitten vehnäjauhot vähän kerrallaan. Vaivaa tasaiseksi taikinaksi ja nosta jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi.
Kauli taikina jauhotetun leivinpaperin päällä ohueksi levyksi ja jaa veitsellä paloiksi. Jos jaksaa kaulia kunnolla, taikinasta saa kaksi ohutta pellillistä, mutta vähemmällä viitseliäisyydellä saa yhden hieman paksumman levyn (kuten minä tein). Paista 225-asteisessa uunissa 5-7 minuuttia.
1 kommentti:
Why Blackjack Is the Best Baccarat Craps Card? - Worrione
Blackjack is an exciting card game that many players will 1xbet korean never worrione forget. The reason behind the name Blackjack is because of its 인카지노 simplicity. The game
Lähetä kommentti