torstaina, heinäkuuta 19, 2007

Halloum-kikhernewrap

Aikaisemmasta salaatista oli jäänyt kaappiin halloumia ja kikherneitä. Mietin, että miten ne saisi käytettyä kätevästi.
Netissä kun surffailin, niin tämmöinen mahtavuus sieltä tupsahti vastaan.

20 Oliivia (meillä vihreitä paprikatäytteisiä)
1 prk. kermaviiliä
kikherneitä (joko purkillinen valmiita, tai sitten n.2 dl itsekeitettyjä)
1/4 prk. tomaattimurskaa
3 rkl. tomaattipyreetä
½ pkt. halloumia
2 sipulia
suolaa
sokeria
mustapippuria
salaattia
tomaatteja
tortillalettuja

Kuutio sipuli, oliivit ja halloumi. Ja kun olet kerta veitsi kädessä, niin kuutio myös salaatti ja tomaatit.
Kuulta sipuleja ja lisää halloum. Hetken päästä lisää tomaattimurska ja tomaattipyree. Mausta ja anna kiehua miedolla lämmöllä hetki.

Tässä vaiheessa kannattaa laitta tortillaletut uuniin, jos ne lämmittää siellä.
Lisää kikherneseokseen oliivit ja kermaviili.

Ota letut uunista, täytä ja nauti.
Täytyy sanoa, että kovin oli erinomaista.
Alkuperäisessä ohjeessa oli myös yhden jos toisen sortin maustetta. Mutta kun meillä ei tuoreena ollut, niin tuli hiukan pelkistetty versio. Ja silti erinomainen.

Ei kommentteja: