Oikeanlaisen ohjeen löytyminen oli netin sampomaisista syövereistäkin yllättävän hankalaa. Suurin osa löytyneistä ohjeista kun käsitteli ohuita kauralastuja. Ja niitähän ei nyt lähdetty lainkaan hakemaan. Tämä resepti vaikutti oikein oivalta, ja lopputuloskin oli asianmukainen.
Kaurakeksit
Kaurakeksit
3 dl kaurahiutaleita
3 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
0,5 tl suolaa
1,5 tl leivinjauhetta
1 dl täysmaitoa tai kermaa
100 g margariinia tai voita
Yhdistä kulhossa kuivat aineet. Sulata rasva. Lisää neste ja sula rasva taikinaan. Kauli taikina ohueksi. Ota muotilla tai juomalasilla pyöreitä keksejä taikinasta. Paista keksejä 225-asteisessa uunissa 7-10 minuuttia tai kunnes keksit ovat saaneet kauniin värin pintaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti