sunnuntai, joulukuuta 14, 2014
Bannari
Tämä herkku kuuluu niihin resepti-ideoihin, joita haudon pitkään mielessäni ennen kuin vihdoin pääsen/ehdin/kykenen tarttumaan toimeen. Banaanipannarit alkoivat vallata sporttilehtien palstoja ja blogimaailmaa jo joskus viime vuoden puolella ja onpa ne noteerattu ympäri muutakin mediaa valtakunnan ykkösaviisia myöten. Minä tein omani uunissa, koska siten paistotuloksen epäonnistumisen riski vähenee huomattavasti lettuihin verrattuna.
Näyttipä googlatessa löytyvän myös kananmunaton versio herkusta. Sitä täytyykin kokeilla seuraavaksi!
Bannari
4 kananmunaa
2 kypsää banaania
(2 rkl kookoshiutaleita)
mausteita, esim. kanelia ja vaniljaa
Soseuta kaikki ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi. Voit maustaa taikinan makusi mukaan tai jättää ihan mausteettomaksi.
Kaada taikina voideltuun uunivuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Nauti marjojen kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti