keskiviikkona, toukokuuta 02, 2007

Suolaa suoneen

Vapun epäsäännöllisten ja osittain epämääräisten syömisten jälkeen ruokapolitiikka alkoi tänään pikku hiljaa palata uomiinsa. Päivällä käytiin lounaalla paljon kehuja saaneessa Little New Yorkissa, jossa tarjolla olikin monipuolista ja maittavaa lounasruokaa. Kotona iski kuitenkin pohjaton krapulamaha, ja siihen helpotusta toi kaapista löytyneistä aineista kasattu sotku.

Krapula pestopastasotku

½ ps makaronia (meillä torinon proteiinipastaa)
3 tl pestoa
1 pkt. mozzarellaa
kirsikkatomaatteja
4 marinoitua valkosipulinkynttä

Keitä makaroni ja pilko tomaatit, valkosipulit ja mozzarella pienemmiksi. Sekoita keskenään, lisää pesto ja nauti kylmän limsan kanssa. Tyydyttää suolan ja rasvan himon.

Ei kommentteja: